събота, 13 декември 2008 г.

Сериозен и задълбочен трактат върху търсенето и намирането

Вече от 20 години спя на една и съща възглавница и подозирам, че не искам да знам какво точно има вътре. Мисля да си купя вече нова. Навън е твърде студено да обикалям по магазините и прибягвам до любимия гугъл. Правя грешката да напиша просто ‘възглавница’ и се вдълбавам в резултатите. Не съм и подозирала какво разнообразие има – силиконови, латексови (!?), пухени и какви ли още не. Най-мразя да имам избор, но сама съм си виновна – трябваше да вляза в първия магазин на улицата, а не в нета.

Хм, надуваема възглавница със силиконов пенис! Надали на нея може да се спи, обаче с това заглавие няма как да не погледна. Обещават ми ‘от леки пулсаций до разтърсващи тялото вибраций’. С й-кратко. Представям си тресящи се като в епилептичен пристъп тела и люшкащи се до откат глави. Ох, чак ме заболя. Нататък ми предлагат да ‘скоча върху нея за върховно удоволствие!’, а после да си я сложа в миялната машина. Упс, лошо, има етикет ‘изчерпано’, явно хората масово скачат върху подобни приспособления. Май ще изчакам още 20-ина години, дотогава ще изобретят възглавници с пениси дето сами скачат върху хората, за да няма нужда да се моря.

Следващото попадение има малко повече общо със съня – възглавница за дрямка върху лаптопа. ‘Понякога толкова ти се приспива докато работиш на лаптоп, че просто искаш да легнеш на него и да заспиш’, мда, уцелили са правилния подход. Оказва се обаче, че ‘той е толкова твърд и студен, добре е да имаме наблизо нещо меко и приятно’. И по възможност да нямаме шеф наоколо. Но чудесата не свършват – възглавницата се пълни с въздух някакси от лаптопа (това не го разбрах), пуска нежна музика и има вграден будилник...Ами възглавница за върху клавиатура? Може да се слага на поставка с крачка и да можеш да подремнеш и върху клавиатурата. Хубавите неща да не са само за тези, дето имат лаптопи. Обаче сигурно вече някой го е измислил това, така че няма излишно да се напъвам и ще се върна към търсенето на обикновена възглавница. Не смея да напиша думата ‘легло’ в търсачката, че ще си убия цялата нощ в четене.

Сайтът чудеса.ком ме убеждава, че най-добре да се спяло на дървена възглавница. Под дървена възглавница имали предвид ‘2-3 трупчета с дебелина, колкото е дебел вратът ви, и дължина около 30-40 см’. Тази възглавница била ‘нов вид дразнител, и то в сънно състояние на първосигнално, безусловно ниво’, а ние всички сме имали нужда от ‘автолечение с дървена възглавница’. Хм, познавам доста хора, които имат нужда от 'лечение' с такава.

Изтощих се от толкова много нова информация, така че стига за днес. Утре отивам в първия срещнат магазин.

0 коментара:

Публикуване на коментар